Într-o țarã NORMALĂ...


 Urãsc fluierãturile, pipãielile și toate comentariile mai mult sau mai puțin vulgare care se primesc pe stradã!
Chiar nu putem face nimic?
 Din specia Ordinarus Jenantus întâlnim la tot pasul. Iatã cum se manifestã și cum ne protejãm/scãpãm de aceștia:

"Cu doar câteva clase terminate, Necioplitul de Şantier te va face sã te simți întotdeauna prost în cazul în care ești o persoanã de sex feminin. Agãțat de schelele care împânzesc marile orașe, Ordinarus Jenantus, mereu în cãlduri nu se va da în lãturi sã încerce sã îți curteze prietena, mama sau soția, aflate în trecere prin zona respectivã, prin emiterea unor sunete guturale puternice, foarte asemãnãtoare cu cele utilizate de alte specii care trãiesc în copaci. Neavând succes, evident, Necioplitul de Şantier, încurajat de interjecțiile celorlalți reprezentanți ai speciei care-l însoțesc, va țipa, va zbiera și va face în toate felurile, limbajul sãu aparent sãrac conținând multe cuvinte care se pot bãga, scoate sau... doar el mai știe ce. Singura scãpare, în cazul în care sunteți atacate verbal de asemenea exemplar, ar fi sã traversați liniștite."



Şi cã tot vorbeam de țarã normalã, bunã era campania de acum câțiva ani, meritã reamintit! Lucruri de genul ãsta înca se întâmplã în România secolului 21 ...
 

Respect pentru omuleții de la Guerilla cãci adevãr grãiesc!

Un comentariu:

  1. Si nici nu fac topless in fata blocurilor ..intr o tara:patriarhala.
    Casa se construeste din temelie nu cu acoperisul.

    Nu sunt adeptul pipairilor de strada,pentru ca e machoism.Aceasta conduita patriarhala este de genul:"femeie este la dispozitia mea si fac ce vreau cu ea".
    CARE ESTE LUMEA NORMALA:
    omul este poligam din fire,si societatea trebuie indreptata catre libertate sexuala.Acolo unde omul se intoarce la natura,duca o viata tribala cum e normal sa fie,nu condus de dictatori,poate pipai femeile si EVIDENT SI femile pe barbati.PENTRU CA:acolo chiar daca exista pipaituri flueraturi,acolo exista in spatele acestora respect.Aceste sunt GESTURI simple in spatele carora poate fi si machoism si egalitarism,din pacate azi exista 99,99% machoism....Acolo in lumea mea,femeia nu este barfita la bere unde barbatii o barfesc obscen pentru ca a "indraznit"sa cocheteze cu cineva.
    In cluj unde locuiesc eu:vad talibane infumurate tarancute increzute pe strada la care cand te uiti ti se inmoaie penisul ca bagat in gheata.DECE?Pentru ca:exista religie,moralitate patriarhala,si baietii sus amintiti...
    Lumea tribala a omului naturii este egalitarista vegana si nu machoista.Libertatea sexuala se poate obtine in lumea de azi numai in anumite locuri:mici cercuri de prieteni,mici cmunitati.
    Din pacate aste e.
    Feministele nu trebuie sa devina talibane anti sex,ci sa isi traeasca din plin viata asa cum trupul si sufletul cere asta.

    CE metoda de agatare primesc barbatii feministi?Chiar is curios daca la un barbat ii place o femeie si e tara feminista ca Suedia,si vrea sa o cunoasca,bun:nu o fluera nu o pipaie,..ce face?Eu deobicei am tactica sa trimit mesaje scrise sau am fost eu agatat de fete cand clujul inca nu a fost trasformat asa intr un cuib de talibane frigide.
    Iata si articolele mele despre feminism:

    http://econinja.ecosapiens.ro/?s=feminism

    RăspundețiȘtergere